logo logo logo

Vaste horren

Voor houten draai-kiep ramen is de inzethor met veerstiften een esthetisch en technisch geweldige hor. Voordeel van deze ten opzichte van de traditionele inklemhor is dat deze hor niet tussen raam en kozijn geklemd wordt. Rondom is de hor van een borstel voorzien. Bij deze hor zal het draai-kiepraam niet minder goed functioneren. Daarnaast is de hor enorm stabiel.

Inklemhor

Deze gebruiksvriendelijke hor in een handomdraai geplaatst. Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen. De vele kleuren waarin deze hor standaard leverbaar is, maakt dat de hor ook een esthetisch verantwoorde keuze is.

Raamplissé Japan

Japanse vouwkunst voor uw ramen! Een strak vormgegeven en soepellopend raamhor met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl. Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé Japan voor eenheid in uw huis en een uniforme uitstraling naar buiten. Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Het gaas is zwart en reflecteert daardoor niet. Ook het uitzicht wordt slechts minimaal gehinderd. Het frame is eenvoudig te verwijderen en daarmee is de hor dus uitneembaar voor schoonmaakklusjes.

Andere types horren

Rolhorren | Hordeuren (schuifdeur of juist vast)