logo logo logo

Hordeuren

aNivo levert en monteert alle denkbare oplossingen om insecten buiten de deur te houden. Uw persoonlijke wensen en situatie bepalen welke horsystemen voor uw huis het meest geschikt zijn. Wij leveren verschillende soorten hordeuren:

Plisséfit

Hordeur plisse De plisséhordeur van Unilux, zonder hulpprofielen standaard zowel op als in de dag te monteren (op het kozijn, of juist ertussen). Het grote voordeel van deze plissédeur is dat het uiterlijk is aangepast naar de Europese standaard en de deur nog compacter is, waardoor deze plisséfit altijd past! Het horgaas is speciaal ontwikkeld om het te kunnen plisseren. Met andere woorden: plisséhordeuren rollen niet op, maar vouwen op. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan. Dankzij de stabilisatiekoorden blijft de treklijst evenwijdig en is de plisséhordeur ook door kinderen eenvoudig en veilig te bedienen. Tevens is de cassette snel uit te nemen voor reiniging of om op te bergen tijdens de wintermaanden. Ook voor grote oppervlakken zoals schuifpuien, tuindeuren en serres biedt de typisch Japanse vouwwijze een stijlvolle oplossing door middel van een dubbele plisséhordeur.

Schuifhordeur

De passende oplossing voor grote oppervlakken. De schuifhordeur is de ideale oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien. Vaste hordeuren vormen daarbij de basis. Daarnaast is het mogelijk meerdere hordeuren op de rails te schuiven, zodat een dubbele schuifdeur ontstaat. Bij een duo-schuiver, schuiven de delen achter elkaar. De hordeuren laten zich eenvoudig wegnemen in de winterperiode.

Vaste hordeur

Hordeur Solide, betrouwbaar en duurzaam. Dat is de vertrouwde vaste hordeur. Dankzij het brede profiel en de inwendige verbindingen is deze deur zeer stevig en solide geconstrueerd. Elke deur is volkomen haaks, daardoor zijn de bekende problemen met klemmen en over de grond slepen verleden tijd. De vaste hordeur is verkrijgbaar in verschillende modellen, desgewenst met schopplaat. Ook als pendeldeur, ofwel saloondeur, is de vaste hordeur ideaal te gebruiken. Voordeel van een dergelijke toepassing is de mogelijkheid om in en uit te lopen.

Andere types horren

Vaste horren | Rolhorren