logo logo logo

Screens

screen De vlakhangende zonwering, ook wel screen, werd oorspronkelijk ontworpen voor grote projecten, zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen, maar dit type zonwering kan natuurlijk met evenveel succes worden toegepast bij ramen van woningen. Bijvoorbeeld als er bij u geen mogelijkheden zijn voor een uitvalscherm of als u vaak afwezig bent. Dit type zonwering biedt voor elk raam een passende oplossing.

Alleen van donker naar licht kijken

U kunt altijd van de donkere kant naar de lichte kant kijken. Dit betekent dat u bij zonnig weer van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet andersom. 's Avonds, wanneer de woning van binnen is verlicht, geeft deze zonwering u dus geen privacy, want dan is het buiten donkerder dan binnen.

zipSCREEN: windvast

zipSCREEN De zipSCREEN is een screen dat wel tegen een (wind)stootje kan. In dit screen zijn de voordelen van het normale screen gecombineerd met windvaste eigenschappen. Het glasvezeldoek is volledig opgesloten als een soort ritssluiting. Het screen is daardoor zeer geschikt voor specifieke situaties, zoals een naar het westen gerichte gevel met veel wind of bij (hoge) flatgebouwen. Voor hoge smalle ramen is het zipSCREEN ook de ideale oplossing. Door simpelweg een zonnesensor op het geheel te plaatsen is het zipSCREEN volautomatisch.
screens