logo logo logo

Jaloezie

Jaloezie Natuurlijk kent iedereen de 'ouderwetse' Luxaflex® systemen, maar jaloezieën zijn tegenwoordig helemaal van deze tijd. De keuze in systemen, uitvoeringen en materialen is enorm. In onze showroom krijgt u een goed overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Optimale lichtregeling

Met Luxaflex® Facette® Shades kunnen licht en privacy volledig naar eigen wens worden geregeld: van vrij zicht naar buiten, naar zachte subtiele lichtinval tot optimale privacy. De unieke Facette® Shades geven bovendien een warme, sfeervolle uitstraling aan het interieur en zijn gemakkelijk te bedienen.

Innovatieve stof

De nieuwe en innovatieve stof is zacht en stijlvol en biedt verhoogd comfort en zekerheid, dankzij de hoogwaardige kwaliteit vlamvertragende garen. De Facette® Shades zijn vervaardigd uit een innovatieve driedimensionale stof bestaande uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen worden bewogen. Hierdoor zijn licht en privacy gemakkelijk en volledig naar wens te regelen. Bovendien zijn Facette® Shades in open dan wel gesloten stand op iedere gewenste hoogte te brengen.