logo logo logo

Serrezonwering

Serrezonwering Een perfecte toevoeging aan uw terrasoverkapping/serre is een serrezonwering. De extreme warmte in de zomer kan de temperatuur behoorlijk laten stijgen, dankzij serrezonwering kan de temperatuur op peil worden gehouden, en wordt de zon verduisterd zodat u comfortabel in de schaduw kunt zitten.

Onder het glas

U kunt kiezen voor een serrezonwering onder het glas van de terrasoverkapping door. Een groot voordeel hierbij is dat uw doek beschermd is tegen weersinvloeden, de zonwering is dus niet snel beschadigd. Als uw serrezonwering niet wordt gebruikt dan kunt u deze gemakkelijk laten oprollen in een gesloten cassette.

Of boven het glas

Serrezonwering Ook kunt u kiezen voor een serrezonwering boven de terrasoverkapping/serre. De zon wordt dan al boven het glas weerkaatst. Het voordeel van een serrezonwering boven de terrasoverkapping/serre is dat de zon naast horizontaal ook verticaal te weren is door bochten op te nemen in de zonwering. Ook is het mogelijk om het scherm verder te laten komen dan de terrasoverkapping eigenlijk is, zo creëert u nog meer schaduw en terras.

www.weinor.nl

www.weinor.nl