logo logo logo

Terrasoverkapping glas

Terrasoverkapping glas Langer genieten van het buitenseizoen? Dat kan met een terrasoverkapping van glas! In onze ogen is een terras veel meer dan een verhard gedeelte. U kunt er veel meer mee, als u er iets mee doet. Een plek voor rust en ontspanning, zonder verhinderd te worden door de weersomstandigheden. Dat is mogelijk dankzij een terrasoverkapping van glas. Deze terrasoverkapping is als permanente regen- en zonwering ontwikkeld in combinatie met de daarop exact afgestemde serrezonwering. Een serrezonwering die u samen met deze terrasoverkapping een optimale bescherming tegen de zon biedt.

De overkapping is voorzien van helder sterk glas en biedt de mogelijkheid om in ieder denkbaar scenario buiten te zitten, zelfs als het sneeuwt. En 's avonds? Dan kunt u de verlichting aandoen voor een gezellige sfeer. Deze zogenoemde Weinor Terrazza kan bij uw huis en tuin in vele situaties worden gebruikt.

Terrasoverkapping glas

Weinor Terrazza

Terrasplezier tot ver in de herfst met de Weinor terrasoverkapping Terrazza bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. De Weinor terrasoverkapping overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid. Met een verscheidenheid aan uitvoeringen is de overkapping geschikt voor zeer diverse typen huizen en eisen. Niet alleen als terrasoverkapping, maar onder andere ook als carpot, luifel bij de voordeur, dakconstructie voor een niet verwarmde plantenkas, overkapping van keldertrappen of fietsstallingen, et cetera. Wie onder een terrasoverkapping zit wil genieten van een onbelemmerd uitzicht. Met de dakgoot 220 zijn grotere overspanningen zonder midden staander mogelijk, niets beperkt het uitzicht naar buiten. Met de lichtlijst verlengt u het gebruik van uw terrasoverkapping tot ver in de avond. U heeft de keuze tussen aan de wand of aan de dakdragers gemonteerde lichtlijsten.

Weinor Terrazza Pure

Weinor Terrazza Pure

Bij de Terrazza Pure is de afloop van het glazen dak in de constructie geïntegreerd. Hierdoor oogt de constructie van buitenaf recht, maar het regenwater wordt desondanks toch goed afgevoerd. Je kunt heerlijk genieten van een veel natuurlijk licht wat naar binnen valt in een modern vormgegeven omgeving en bent toch beschermd tegen weersinvloeden. Kortom de Terrazza Pure heeft een strak en kubistisch design met een betrouwbare afwatering.

Weinor Terrazza Pure

www.weinor.nl

www.weinor.nlKijk ook eens bij: Terrasoverkapping doek
Terrasoverkapping