logo logo logo

Parasols

Parasol2Wij leveren een aantal kwalitatief hoogwaardige parasols die uitblinken in bedieningsgemak en exclusiviteit te weten:

Laterna

De Laterna is de nieuwste vrijhangende parasol uit de Solero-lijn. Deze royale zwevende parasol (300 x 300 cm.) heeft een strak design en wordt geleverd met een 300 grams kleurvaste en waterafstotende stof. Bovendien is dit doek 100% recyclebaar en heeft het een UPF waarde van 50+. Goed voor het milieu en goed voor u!

Kwaliteit voor jaren plezier

De parasol heeft een intuïtieve bedieningshendel waarmee u de parasol moeiteloos kunt openen, sluiten en kantelen. U kunt de parasol ook nog eens 360 graden roteren. De Laterna komt met een zilveren frame en wordt geleverd met een gratis beschermhoes. Bovendien ontvangt u er onze snoerloze, oplaadbare verlichting gratis bij. Loungen, lezen en luieren op uw terras? Of gezellig met vrienden nagenieten van een mooie zomerse dag? Met de Laterna viert u vakantie in uw eigen tuin. Door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen beloven wij u jarenlang plezier van uw parasol!

Cielo

De Cielo voelt zich helemaal thuis in uw tuin. Deze zware, zwevende parasol heeft een afmeting van 260 x 260 cm. Met het innovatieve bedieningsysteem opent en sluit u deze kwaliteitsparasol in een handomdraai. Tevens kunt u de parasol heel gemakkelijk in verschillende schuine standen zetten, zonder ook maar de minste kracht te hoeven gebruiken. De Cielo parasol heeft een strak design en wordt geleverd inclusief een gratis Solero Accento. Deze hoogwaardige parasollamp zorgt voor sfeerverlichting waar ook uitstekend bij te lezen valt. De Cielo zweefparasol wordt geleverd met waterafstotend en kleurvast Solero® Bravia doek. Cielo staat dus garant voor veel mooie zomerse dagen en avonden!

Schaduw waar u wilt

De solide voet van de Cielo parasol is voorzien van een handig draaimechanisme. Wanneer u het voetpedaal indrukt, kunt u deze tuinparasol heel eenvoudig 360 graden roteren. Door het pedaal weer los te laten, vergrendelt u deze handige zweefparasol in de gewenste stand.

Presto

Presto betekent snel in het Italiaans. Deze handige parasol van Solero doet zijn naam zeker eer aan. De Presto sluit bijna sneller dan zijn eigen schaduw!

In een handomdraai

Met de unieke easyturn knop opent u de Presto parasol namelijk йcht in twee seconden! Sluiten gaat zelfs bijna automatisch. Zodra u de knop terugdraait, glijdt de Presto parasol als vanzelf in gesloten positie. De Solero Presto wordt geleverd met een stevige mast van 63 mm. met een chique zilveren finishing. U heeft de keuze uit twee uitvoeringen: vierkant (330 x 330 cm) of rond (400 cm).

Optimale bescherming

Het speciale kleurvaste doek van de Presto parasol is, net als de doeken van de andere parasols, voorzien van een speciale waterafstotende coating. Bovendien is het Presto zonweringdoek 100% recyclebaar. Goed voor het milieu en een prima bescherming voor u! Het doek heeft namelijk een UPF waarde van 50+.

Crescendo

Parasol2318

Met deze luxe zweefparasol haalt u het maximum aan gebruiksgemak in uw tuin. De meest luxe parasol uit het Solero progamma luistert naar de naam Crescendo. Deze robuuste telg uit een Italiaanse familie wordt geleverd in Iroko hout of, op aanvraag, zelfs helemaal uit RVS. U kunt kiezen uit verschillende doeken. Zelfs voor een speciaal glasvezeldoek (Soltis) dat naar citroenen ruikt! Naast de uitstekende ventilatie-eigenschappen is dit doek bovendien heel makkelijk te reinigen.

Multivolant

Zoekt u meer koelte, meer uitstraling йn een stabielere parasol? Kies dan voor de multivolant uitvoering! Dit gepatenteerde baleinensysteem ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook bijzonder functioneel: doordat het doek uit verschillende lagen is opgebouwd, wordt de parasol stabieler йn blijft het tevens koeler! Zoals u weet, stijgt warme lucht op. Bovendien kan de wind bij dit systeem tussen de volants door blazen. Hiermee wint u zйker een aantal graden koelte en blijft de parasol tevens beter in balans.

Nieuwsgierig naar alle andere varianten? Neem contact op met ons en wij bieden u de beste parasol aan voor uw situatie.