logo logo logo

Motorbediening

Somfy bediening voor smartphone Maak uw leven makkelijker met de bedieningsmethodes van Somfy Home Motion! Voor het optimale comfort in en rondom uw huis biedt aNivo Zonwering de bedieningsmethodes van Somfy Home Motion. Ofwel het bedienen van uw producten, zoals zonneschermen, rolluiken en uw garagedeur Het bedienen kan individueel, bijvoorbeeld per enkele zonwering of groepsgewijs.
Ook kunnen scenarioвЂôs worden geprogrammeerd op basis van uw leefgewoonten. Somfy Home Motion maakt wonen nog comfortabeler.

Uitsluitend Somfy

Wij leveren uitsluitend elektrische bedieningen van Somfy! Onze bedieningsvormen van Somfy vergroten het leefcomfort in uw woning. U houdt de zon buiten, wanneer u dat wenst. U verlengt de levensduur van uw zonnescherm, rolluik of raamdecoratie. Daarnaast bespaart u tijd en energie. Dag in, dag uit geniet u van eigentijds bedieningsgemak en uw woning krijgt een nog mooier en moderner aanzien. Slingers, koorden en optrekbanden zijn niet meer nodig bij het omhoog of omlaag bewegen van nieuwe en bestaande zonneschermen of rolluiken. In plaats daarvan leveren fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte elektromotoren de kracht. Somfy is toonaangevend als het gaat om innovaties. Kwaliteit, prestaties en levensduur zijn gegarandeerd.