logo logo logo

Plissé & Duette® Shades

Plisse1

Plissé & Duette® Shades zijn erg populair en toepasbaar voor vrijwel elk raam. Naast functioneel zijn ze ook erg sfeervol. U heeft keuze uit een uitgebreide stoffencollectie. Bent u op zoek naar raamdecoratie voor een speciaal raam? Bij een plissé of een duette is bijna alles mogelijk.

Top-Down systeem

Duette11

Wat de laatste jaren dit product erg gewild maakt is het zgn. Top-Down systeem. Dat houdt in dat u de stof zowel boven naar beneden ook andersom kunt bedienen. Dus het volledige pakket kan overal gepositioneerd worden. Tevens is de compactheid een groot voordeel. Dat maakt het product erg geschikt voor serre en erkersituaties.

Diverse stoffen

van transparant tot verduisteringsstoffen

Duette12 Het gevarieerde aanbod bevat moderne uni kleuren en eigentijdse dessinstoffen. De lichtinval wordt bepaald door de transparantie van de stof. Met transparante stoffen kan er door de stof heen gekeken worden. De lichtdoorlatende stoffen laten nog wel licht door, maar zijn zichtdicht. Voor nagenoeg 100% verduistering kunt u kiezen voor de verduisteringsstoffen. Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld serres, zijn de parelmoer-gecoate en gemetalliseerde stoffen. Ze zorgen voor extra zon- en warmtewering.