logo logo logo

Rolpoorten

Het is vanaf het begin al plezierig: een automatische roldeur uit aluminium. Plezierige optiek, ook in de garage, simpele bediening en veiligheid zijn de kenmerken die deze deuren zo uniek maken. Echter de deur heeft nog veel meer te bieden.

Extra opslagruimte

Extra opslagruimte door een vrij garageplafond. Bij garages met een roldeur bevindt zich aan het plafond nog genoeg opslagruimte voor lampen, surfplanken of een rubberboot.

Kleurmogelijkheden

Afhankelijk van het type garagedeur zijn er meer dan 60 verschillende aantrekkelijke kleuren voor de lamellen verkrijgbaar. Indien gewenst kunnen wij voor u bijna elke kleur realiseren voor de kast en geleiders.

Stiller dan ooit

De roldeur van aNivo is de enige in zijn soort die een vermindering van het geluid garandeert met 6,3db(A). Tot genoegen van u en uw buren.

Het aanrolsysteem

Het aanrolsysteem waarborgt de trekvrije en materiaalbeschermende inlopen van het roldeurprofiel in de geleiders. De veer beweegt zich daarbij bij een kleiner wordende oproldiameter in de richting van de geleiderinloop. Een stabiele bouwwijze en hoogwaardige kogellagers kenmerkt dit aanrolsysteem.

Afrol-beveiliging

De wetgeving schrijft voor dat bij weigeren van de dragende bouwdelen van het deurpantser direct bij het omlaag vallen het geheel beveiligd moet zijn. De afrolbeveiliging behoort tot het totale veiligheidsconcept van de ROMA-roldeuren en voldoet aan de nieuwste Europese normen.

GeГЇntegreerde noodbediening (INB)

De geГЇntegreerde noodbediening maakt het mogelijk, ook bij stroomuitval of een technisch defect, de deur te openen of te sluiten. De technische omzetting van de INB is daarbij uniek: de aandrijfas voor de stangopname verloopt binnen de zijdelingse geleiders op een ergonomische hoogte van 100 cm. Maakt niet uit hoe hoog de deur is! Naar keuze kan de INB-box in de garage, of afsluitend buiten aangebracht worden. Ook een bediening aan beide zijden is mogelijk. Elke roldeur wordt aangepast aan uw situatie. Daarnaast kan elke deur worden bediend met een afstandbediening.

Kijk ook eens bij andere types garagedeuren.