logo logo logo

Velux producten

Velux Velux dakramen en Velux raamdecoratie hebben de perfecte klik: ze zijn voor elkaar gemaakt! En Velux raamdecoratie is verkrijgbaar voor alle Velux dakramen: zelfs voor die van 25 jaar en ouder! Zo is er voor iedere behoefte een oplossing.

Cassetterolgordijn

Het verduisterende rolgordijn is in gesloten toestand 99% lichtdicht en dus uitermate geschikt voor slaapkamers. De speciale thermocoating aan de achterzijde is sterk reflecterend en houdt voor een deel ongewenste warmte buiten.

Plisségordijn

Geplisseerde gordijnen zorgen voor prachtige kleuren en lichteffecten en hebben bovendien een enigzins isolerende functie.

Horizontale jaloezie

Jaloezieën zijn elegant, praktisch en tijdloos. De klassieke manier om zowel de richting als de intensiteit van de lichtinval te regelen. Ideaal voor vochtige ruimten zoals badkamers of keukens.

Velux rolluiken

Velux rolluiken zorgen voor effectieve verduistering en optimale bescherming tegen zonnewarmte. Ze verminderen lawaai van buitenaf, zoals regen/hagel en isoleren extra tegen warmteverlies in de winter. De lamellen zijn vervaardigd van sterk, antraciet grijs aluminium en ontworpen om soepel te integreren met het Velux dakraam en de dakconstructie. De zijprofielen van het Velux rolluik liggen naast het dakraam, waardoor een rolluik geen belemmering vormt voor de functionaliteit van het dakraam, u kunt dus gewoon het Velux dakraam bedienen en ventileren ook indien het rolluik gesloten is.
Uitgebreidere info over Velux rolluiken.