uitvalschermen

uitval kidsVan bedrijfspand tot luxe landhuis, een uitvalscherm past altijd. Door deze constructie is zonsverduistering in uw huis gegarandeerd, waardoor de kamertemperatuur optimaal blijft en het uitvalscherm de oogverblindende zon buiten laat. Een uitvalscherm is erg functioneel en is bovendien ook een verfraaiing van uw woning! Een uitvalscherm is ook één van de meest traditionele manieren om de zon te weren.
 
Uitvalschermen bieden perfect bescherming tegen de zon en fel licht. Uitvalschermen bieden voor ramen zonder openslaande delen en waar geen doorloop vereist is de juiste oplossing. Vaak is het ook gewenst dat men bij bijv. de eettafel of de computer meer getemperd licht heeft. Ook is het bijzonder vervelend als uw kostbare meubels of parketvloer door de zon verschieten. Er zijn dus veel goede redenen om uw ramen van een uitvalscherm te voorzien! 


Markisolettemarkisolette-01
Een markisolette biedt een windvaste oplossing voor hoge ramen en is ook de oplossing voor smalle ramen. Een markisolette kan zowel met screendoek als zonweringdoek worden uitgevoerd en is behoorlijk windvast. Dit systeem wordt vaak op het raam gemonteerd bij bijvoorbeeld projecten. Dit is mooi, maar niet juist. Een uitvalzonwering hoort eigenlijk aan beide zijden van het raam over te steken. Bij een standaard raam is dit aan beide zijden 60 cm. Dit is niet altijd mogelijk en ook niet altijd fraai. Als het niet gedaan wordt omdat anders de kosten hoger worden is dit fout. 

 

Actie

Terrasschermen

Terraschermen, de ultieme zonwering voor op uw terras!

aNivo is dealer van topmerk Weinor.

Kom kijken in de winkel voor het assortiment.

zonnescherm

Actie

Horren

Ook zo'n last van dat ongedierte in de zomer?

Laat horren plaatsen, en vergroot uw wooncomfort!

 

horren

 

 

Actie 3

Volg ons op Facebook!

We hebben een vernieuwde Facebook-pagina, like us en we houden u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en acties!