screens

screen 023De vlakhangende zonwering, ook wel ‘screen’, werd oorspronkelijk ontworpen voor grote projecten, zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen, maar dit type zonwering kan natuurlijk met evenveel succes worden toegepast bij ramen van woningen.

Bijvoorbeeld wanneer er bij u geen mogelijkheden zijn voor een uitvalscherm of wanneer u vaak afwezig bent. U kunt altijd van de donkere kant naar de lichte kant kijken (dus bij zonnig weer kunt u van binnen naar buiten kijken, maar niet andersom). ’s Avonds geeft deze zonwering u dus geen privacy, want dan werkt hij andersom.

 

Een screen werkt als volgt: Vanuit een relatief kleine bak rolt een glasvezeldoek naar beneden via geleiders en is in elke gewenste stand te stoppen. U kunt altijd van de donkere kant naar de lichte kant kijken (dus bij zonnig weer naar buiten, maar niet andersom). 's Avonds geeft deze zonwering u dus geen privacy, want dan werkt het andersom. Zowel de doeken als de omkasting zijn in vele maten en kleuren leverbaar. Voor elk raam is er op deze manier een passende oplossing.

 

 


zipSCREEN

screens

Een screen dat wel tegen een (wind)stootje kan is een zipSCREEN. In dit screen zijn de voordelen van het normale screen gecombineerd met windvaste eigenschappen. Het Roma zipSCREEN is het enige screen waarbij de onderlijst verdwijnt in de kast. Daar een screen 80% van de tijd omhoog is, is het zéér belangrijk dat het zipSCREEN er in de omhoogstand perfect uit ziet. Het glasvezeldoek is volledig opgesloten als een soort ritssluiting. Het doek wordt als het ware geritst in de geleiders. Door een enorm gewicht in de onderlijst is het screen in elke stand windvast. Het screen is daardoor zeer geschikt voor specifieke situaties, zoals een naar het westen gerichte gevel met veel wind of bij (hoge) flatgebouwen.

Voor hoge smalle ramen is het zipSCREEN ook de ideale oplossing. Door simpelweg een zonnesensor op het geheel te plaatsen is het zipSCREEN volautomatisch. Bij een standaard screen zou dan een zon- en windautomaat moeten worden geplaatst. Hierdoor kan het zijn dat de automatische windvaste uitvoering niet veel duurder is dan de standaard automatische uitvoering.

 

 


Actie

Terrasschermen

Terraschermen, de ultieme zonwering voor op uw terras!

aNivo is dealer van topmerk Weinor.

Kom kijken in de winkel voor het assortiment.

zonnescherm

Actie

Horren

Ook zo'n last van dat ongedierte in de zomer?

Laat horren plaatsen, en vergroot uw wooncomfort!

 

horren

 

 

Actie 3

Volg ons op Facebook!

We hebben een vernieuwde Facebook-pagina, like us en we houden u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en acties!