Buitenjaloezieen

imagesCA146FIA

Raffstore, buitenjaloezie in een rolluikkast
De Roma buitenjaloezieen van het type Raffstore worden op het zelfde platform gebouwd als Rolluiken. Hierdoor is het systeem uitermate geschikt om te combineren met rolluiken of screens.

De Opbouw Raffstore elementen van ROMA zijn door miljoenen mensen beproefd. De Raffstore-techniek wordt daarbij optimaal in de .P en .XP(extra) platformsystemen RONDO, PENTO, QUADRO en INTEGO geïntegreerd. Door de buitenliggende revisie is het mogelijk om onderhoud zonder beschadiging in de kamer of aan de woninggevel uit te voeren. Bij de .XP serie is het mogelijk om een insectenhor of screen integreren.
Raffstore LamellenDBL-lamel
Bij de Raffstore zijn 3 type lamellen mogelijk, een 70mm S-Lamel (afbeelding rechts) en een 80mm gekraalde of vlakke lamel. De nieuwe S-Lamel, ook wel DBL (Drei Bogen Lamel) is speciaal ontwikkeld om een kleiner pakkethoogte te realiseren en direct inval van zonlicht tegen te gaan. 


raffstore-rondoRaffstore kastmaten & vormen
De dikwandige geëxtrudeerde Raffstore kasten zijn leverbaar in een 165(169mm) en 185(185mm) kast. Aan de hand van het type lamel en de totale hoogte van de Raffstore zal de kastmaat worden bepaald. De 165 kast kan toegepast worden tot een hoogte van 2.63 meter met een S-Lamel en tot wel 4 meter wanneer er een vlakke lamel gebruikt wordt. De 185 kast zal gebruikt worden wanneer de raffstore hoger is dan 2.63 meter met S-Lamel of hoger is dan 2.37 meter met een gekraalde lamel.  Naast de keuze in kastmaat zal ook een keuze gemaakt moeten worden in de vorm van de kast. De Raffstore kasten zijn leverbaar in diverse uitvoeringen.


Kleurmogelijkheden bij RaffstoreRoma-Colorcollectie
Net als alle andere geëxtrudeerde elementen van Roma zijn de Raffstore standaard leverbaar in de gehele Colorcollectie. De omkasting geleiders en onderlijst zullen in de eigen poedercoaterij bij Roma netjes in één van de ruim 350 kleuren gepoedercoat worden. 


 

Actie

Terrasschermen

Terraschermen, de ultieme zonwering voor op uw terras!

aNivo is dealer van topmerk Weinor.

Kom kijken in de winkel voor het assortiment.

zonnescherm

Actie

Horren

Ook zo'n last van dat ongedierte in de zomer?

Laat horren plaatsen, en vergroot uw wooncomfort!

 

horren

 

 

Actie 3

Volg ons op Facebook!

We hebben een vernieuwde Facebook-pagina, like us en we houden u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en acties!