Plissé & Duette® Shades


Plissé & Duette® Shades zijn erg populair en toepasbaar voor vrijwel elk raam. Naast functioneel zijn ze ook erg sfeervol. U heeft keuze uit een uitgebreide stoffencollectie. Bent u op zoek naar raamdecoratie voor een speciaal raam? Bij een plissé of een duette is bijna alles mogelijk.

Top-Down systeem

Wat de laatste jaren dit product erg gewild maakt is het zgn. Top-Down systeem. Dat houd in dat u de stof zowel boven naar beneden ook andersom kunt bedienen. Dus het volledige pakket kan overal gepositioneerd worden. Tevens is de compactheid een groot voordeel. Dat maakt het product erg geschikt voor serre en erkersituaties.


Het gevarieerde aanbod bevat moderne uni kleuren en eigentijdse dessinstoffen. De lichtinval wordt bepaald door de transparantie van de stof. Met transparante stoffen kan er door de stof heen gekeken worden. De lichtdoorlatende stoffen laten nog wel licht door, maar zijn zichtdicht. Voor nagenoeg 100% verduistering kunt u kiezen voor de verduisteringsstoffen. Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld serres, zijn de parelmoer-gecoate en gemetalliseerde stoffen. Ze zorgen voor extra zon- en warmtewering.

 
  
 

Actie

Terrasschermen

Terraschermen, de ultieme zonwering voor op uw terras!

aNivo is dealer van topmerk Weinor.

Kom kijken in de winkel voor het assortiment.

zonnescherm

Actie

Horren

Ook zo'n last van dat ongedierte in de zomer?

Laat horren plaatsen, en vergroot uw wooncomfort!

 

horren

 

 

Actie 3

Volg ons op Facebook!

We hebben een vernieuwde Facebook-pagina, like us en we houden u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en acties!