Vaste horren

veerstiftVoor houten draai-kiep ramen is de inzethor met veerstiften een estetisch en technisch geweldige hor.

Voordeel van deze t.o.v. de traditionele inklemhor is dat deze hor niet tussen raam en kozijn geklemd word, maar aan de buitenzijde bevestigd word met een 4-tal veerstiften die in 4 geboorde hulsjes vallen. Rondom is de hor van een borstel voorzien. Bij deze hor zal het draai-kiepraam niet minder goed functioneren. Doordat de hoeken voorzien zijn van gestanste metalen hoeken, is deze hor enorm stabiel.


veerstift princveerstift hoek 
Inklemhor

De gebruiksvriendelijke hor in een handomdraai geplaatst inklemhor

Inklemhorren zijn bij uitstek geschikt voor draaikiep ramen. De hor is eenvoudig in de raamopening te klemmen wat schroeven of boren overbodig maakt. Het raam kan met de aanwezige hor moeiteloos geopend en gesloten worden. De inklemhor is geschikt voor draaikiep kozijnen in hout, kunststof en aluminium. 
Dankzij het slimme trekflapje is de hor in een handomdraai uit te nemen. De vele kleuren waarin deze hor standaard leverbaar is, maakt dat de hor ook een esthetisch verantwoorde keuze is.
Raamplissé JAPAN
plisee japan

Japanse vouwkunst voor uw ramen
Een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl. Samen met de plisséhordeur zorgt de raamplissé Japan voor eenheid in uw huis en een uniforme uitstraling naar buiten.
Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de raamplissé Japan bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd.
De raamplissé Japan kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden en is geschikt voor op de dag montage. Bediening van boven naar beneden is niet aan te raden ivm vervuiling en uitzakken van het gaas. Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen, de hor is dus uitneembaar voor schoonmaakklusjes.


Actie

Terrasschermen

Terraschermen, de ultieme zonwering voor op uw terras!

aNivo is dealer van topmerk Weinor.

Kom kijken in de winkel voor het assortiment.

zonnescherm

Actie

Horren

Ook zo'n last van dat ongedierte in de zomer?

Laat horren plaatsen, en vergroot uw wooncomfort!

 

horren

 

 

Actie 3

Volg ons op Facebook!

We hebben een vernieuwde Facebook-pagina, like us en we houden u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en acties!