• image

    Comfort

    Wonen en leven - het hele jaar door

Sfeerkachels

haard1Sfeerhaarden zonder rookkanaal. Deze RubyFires sfeerhaarden kunnen zonder problemen snel en eenvoudig geplaatst en verplaatst worden zonder bijzondere aanpassingen.

Sfeerhaarden zonder rookkanaal

Bio-ethanol branders
Anivo levert ook Ruby Fires sfeerhaarden zonder rookkanaal. Deze haarden kunnen zonder problemen snel en eenvoudig geplaatst en verplaatst worden. Voor de plaatsing van een haard van Ruby Fires zijn geen bijzondere aanpassingen nodig. We hebbende zgn. bio-ethanol branders.


Als eerste TÜV goedgekeurd!Ruby Fires is gespecialiseerd in haarden zonder rookkanaal. U neemt met de inzethaard op bio ethanol een kwaliteitsproduct in huis. De ethanol haard werkt volledig veilig en schoon op biologische brandstof. De bio ethanol inzethaard is gekeurd op verschillende functionaliteiten. Zo is er onder andere gekeken naar het gebruik, het sluiten en doven en de warmte afgifte. Aan de hand van deze keuring heeft onze gepatenteerde bio ethanol inzethaard een Tüv GS certificaat.

 De ethanol sfeerhaard maakt het knus in elke kamer. Het gepatenteerde systeem met biologische brandstof kent geen enkel risico. De vloeistof verdampt en het gas verbrandt geheel ongevaarlijk en vrijwel reukloos. De ethanol haard geeft ieder vertrek dat beetje extra sfeer. De bio ethanol haarden zijn zelfs prima geschikt voor gebruik in de caravan of buiten.

De inzethaard op bio ethanol kent veel voordelen:
    •    Milieuvriendelijk werkend op biologische brandstof
    •    Regelbare vlammen, bijna niet van gasvlammen te onderscheiden
    •    Plaatsbaar in elk vertrek; ook in bestaande kachels en openhaarden
    •    Volkomen veilig werkend in elk vertrek, zowel binnen als buiten

Ruby Fires levert de haard van de toekomst

De bio ethanol sfeerhaard is milieuvriendelijk, eenvoudig te bedienen en makkelijk te onderhouden. Groothandel Ruby Fires heeft een compleet assortiment aan haarden. Ruby Fires levert alles op het gebied van bio branders en elektrische haarden.


Enkele voorbeelden van de outdoor-collectie:


milano kachellivorno kachel


cilo kachelnuoro kachel
     
Enkele voorbeelden van de indoor-collectie:


lasize kachel umbria kachel

Afvoerloze gashaardEen afvoerloze gashaard zonder een glasplaat?........ 

Ja! Alle CVO-Fires afvoerloze gashaarden hebben geen glasplaat en hebben hierdoor een groot en mooi vlambeeld. U kunt kiezen uit onze aan de muur hangende modellen, traditionele suites met een omlijsting, of een ingebouwde haard. Al onze haarden zijn met de hand gemaakt in het Verenigd Koninkrijk.

Waarom zou u voor de afvoerloze gashaard kiezen?
    1.    Open vlam (geen glas).
    2.    Met de hand gemaakt in het Verenigd Koninkrijk.
    3.    De haarden branden op aardgas of propaan.
    4.    U kunt kiezen uit ontwerpen met natuursteen of metaal.
    5.    Gepolijst of zwart stalen binnenwerk.
    6.    Geprezen ontwerpen. 

angel breedAfvoerloze gashaarden hebben intussen hun kwaliteit reeds bewezen. De afvoerloze gashaarden zijn volledig goedgekeurd voor de Nederlandse, Belgische en de Duitse markt.

Geen afvoerkanaal nodig?

De afvoerloze gashaarden verbranden het gas schoon en optimaal, dit wil zeggen dat er zo weinig afvalstoffen vrij komen, dat deze niet schadelijk zijn voor het binnenmilieu. Het principe is te vergelijken met een gasfornuis, deze heeft ook geen afvoerkanaal nodig.  


 
CertificeringkachelDe haarden hebben een CE-Gastec / Kiwa certificaat. Dit is een onafhankelijk keuringsinstituut voor gastoestellen. Kiwa is gevestigd in Apeldoorn.


Beveiliging
De haarden zijn voorzien van twee soorten beveiliging die de haard en gastoevoer blokkeren als er een storing optreedt. Elke haard wordt volledig getest om ervoor te zorgen dat zijn aan de certificering voldoen.


Vermogen
Met een vermogen van 3,5 kW kunnen de afvoerloze gashaarden perfect dienen als bij verwarming. Het rendement van de haarden is 99,9%, wat ervoor zorgt dat u geen warmte verliest. De verbruiks kosten liggen tussen de 10 en 15 cent per uur (afhankelijk van uw energie leverancier)
Actie

Terrasschermen

Terraschermen, de ultieme zonwering voor op uw terras!

aNivo is dealer van topmerk Weinor.

Kom kijken in de winkel voor het assortiment.

zonnescherm

Actie

Horren

Ook zo'n last van dat ongedierte in de zomer?

Laat horren plaatsen, en vergroot uw wooncomfort!

 

horren

 

 

Actie 3

Volg ons op Facebook!

We hebben een vernieuwde Facebook-pagina, like us en we houden u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en acties!