Terrasoverkappingen met doek

LEVEL1 4Patio
Nog nooit waren overkappingen zo elegant. Heeft u een terras, zwembad of tuin, maar kan u er bijna niet van genieten door het weer? Dan is de Harol Patio de ideale oplossing voor u.

De Harol Patio is ontworpen om zowel beschutting als schaduw te geven, ongeacht het weer. De Harol Patio is meer dan gewoon een overkapping, het heeft ook een mooie vormgeving. Met haar zeer strakke vormgeving past de Harol Patio bij elke omgeving. Met een PATiO-overkapping van Harol maakt u er een gezellige ruimte van, mooi beschut tegen zon en regen, en ’s avonds verlicht én verwarmd.

  • Geschikt voor kleine en grote oppervlaktes (van 5 tot 13 meter).
  • Extra accessoires voor nog meer comfort: afdakjes met golfplaten, gootkits, afdekkappen, vouwgordijnen of vaste doeken voor   afsluitingen rondom.
  • Eenvoudige elektrische bediening.
  • Kwalitatieve doeken.
    - Extra verwarming en verlichting mogelijk.    

 


pergolinoPergolino 

Dankzij de grotere afmetingen van het bewezen terrasscherm pergolino kunt u nu ook zeer grote oppervlakken op discrete wijze van schaduw voorzien. Of het nu voor een privé party of een restaurantlounge is, u en uw gasten zijn optimaal beschermd tegen zon en regen. Zijdelingse en frontale zonwering kunnen achteraf gemonteerd worden en zorgen ervoor dat het nog comfortabeler vertoeven op uw terras. De pergolino houdt daardoor ook stand bij belasting door weer en wind. De robuuste instrallatie kan eenvoudig en snel gemonteerd worden. Met het geïntegreerde gasveermechanisme wordt in elke uitgeschoven positie een constante doekspanning geraliseerd. De sterke elektrische aandrijving zorgt voor een moeiteloze bediening.                      

Actie

Terrasschermen

Terraschermen, de ultieme zonwering voor op uw terras!

aNivo is dealer van topmerk Weinor.

Kom kijken in de winkel voor het assortiment.

zonnescherm

Actie

Horren

Ook zo'n last van dat ongedierte in de zomer?

Laat horren plaatsen, en vergroot uw wooncomfort!

 

horren

 

 

Actie 3

Volg ons op Facebook!

We hebben een vernieuwde Facebook-pagina, like us en we houden u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en acties!